marți , iunie 15 2021
Breaking News
Home / Sanatate / Rame De Ochelari

Rame De Ochelari

Rame De Ochelari

Nu oricare dintre sutele de Rame De Ochelari din magazine se potrivesc fetei dvs. Desi multe persoane tind sa isi cumpere rame care sunt in tendinte. Acest lucru este, de multe ori, o greseala. Deoarece, la alegerea ramei ideale de ochelari, trebuie sa considerati forma fetei dvs.

Rame De OchelariAstfel pentru fete rotunde este recomandat sa alegeti Rame Ochelari Brasov cat mai dreptunghiulare. In timp ce, pentru o fata mai patrata, este bine sa optati pentru rame cat mai rotunde si subtiri.

Pesoanele cu fetele ovale pot alege una dintre sutele de modele de rame supradimensionate. Acestea le vor accentua fetele. In timp ce, pentru o fata triunghiulara, este bine sa optati pentru o rama care are partea superioara mai groasa sau accentuata. Astfel, se va crea un echilibru intre rama ochelarilor si fata triunghiulara. Persoanele care au o fata in ofrma de inima trebuie sa opteze pentru rame mai accentuate in partea inferioara. Avand in vedere aceste sfaturi, veti gasi ramele ideale pentru dvs.

About optometrist.brasov

Check Also

Ortodont Brasov

Ortodont Brasov

Ortodont Brasov Un Ortodont Brasov cat mai bun, va va ajuta mult. Acesta va va …

Close