vineri , mai 14 2021
Breaking News
Home / Sanatate / Rame Ochelari Brasov

Rame Ochelari Brasov

Rame ochelari Brasov

Rame Ochelari Brasov va ofera confort si calitate. Stim cat de greu este se gaseste rama perfecta de ochelari indiferent daca sunt de vedere sau soare. Mai ales cand ochelarii de vedere trebuie sa-i purtam zilnic. Trebuie sa alegem rama in asa fel incat sa se potriveasca cu hainele noastre, cu fizionomia noastra. Alegerea ramei de ochelari nu este chiar un proces simplu. Trrebuie sa ne simtim confortabil cu ochelarii la ochi. Trebuie sa ne placa si sa nu ne ofere o stare ciudata. Rama este piesa cea mai importanta a unei perechi de ochelari. Ea este ceea care ne schimba aspectul in proportii mai mici sau mai mari. Depinde de alegerea noastra.

Rame ochelari Brasov

Rame Ochelari BrasovCand alegem o rama de ochelari este foarte important sa tinem cont de anumiti factori. Cel mai important factor este forma fetei. Trebuie sa tineti cont de acest lucru. Desigur dumneavoastra veti proba si veti alege cu ce va sta bine. Specialistii au gasit o legatura intre forma fetei si forma ramei si au dat niste sfaturi. De exemplu la o fata de forma patrata rama potrivita ar fi cea de forma ovala sau rotunda. La o fata de forma ovala se potrivesc orice forma de rama. La o fata rotunda se potrivesc ramele cu unghiuri si forme ascutite.

Rame Ochelari Brasov se gasesc in mai multe forme si culori. Acestea pot fi in culori mai vi, mai calde sau simple alb si negru. Se pot gasi rame cu forme simple cum ar fi ramele dreptunghiulare sau se pot gasi rame cu forme moderne. Pot fi rame simple intr-o singura culoare sau rame cu combinatii de culori, cu diferirite modele sau chiar cu pietricele.

Rame ochelari Brasov

Pe langa forma fetei ar trebui sa tineti cont si de culoarea tenului, paruluir si a ochilor. Trebuie sa alegeti cu mare atentie rama in asa fel incat sa nu va ascundeti ochii. Acestia trebuie scosi in evidenta. Puteti alege Rame Ochelari Brasov mai groase sau mai subtiri depinde de ce preferinte aveti. Alegeti cu grija rama de ochelari indiferent daca sunt de vedere sau nu. Alegeti o rama care sa va ofere incredere ca aratati bine.

About optometrist.brasov

Check Also

Ortodont Brasov

Ortodont Brasov

Ortodont Brasov Un Ortodont Brasov cat mai bun, va va ajuta mult. Acesta va va …

Close