sâmbătă , iulie 24 2021
Breaking News
Home / Sanatate / Retinoscopie

Retinoscopie

Retinoscopie

Atunci cand vine vorba de Retinoscopie, trebuie sa ii alegeti pe cei mai buni. Deoarece, retinsocopia nu este o analiza usoara. Mai ales atunci cand se realizeaza cu un retinoscop simplu. Multi specialisti oftalmlogi evita sa utilizeze acest lucru atunci cand sunt la inceput, iar pacientul nu este cooperativ.

RetinoscopieIn cazul copiilor si persoanelor bolnave, este mai greu sa se realizeze aceasta analiza int-run mod corespunzator. Dar exista alte metode si aparaturi care depisteaza aceleasi pronbleme intr-un mod mult mai usor. Daca veti gasi un Specialist Oftalmologic Brasov cu experienta, acestea va realiza retinscopia ca o rutina. Avand experienta, nu doar in pozitionarea retinscopului, dar si ale lentilelor.

Aceasta analiza este importanta in masurarea refractiei retinei. Iar aceasta refractie poate fi un indiciu important in ceea ce priveste sanatatea si buna functionare a ochiului examinat. Boli ale ochilor ca miopia, astigmatismul sau hipermetropia pot fi depistate cu aceasta analiza.

About optometrist.brasov

Check Also

Ortodont Brasov

Ortodont Brasov

Ortodont Brasov Un Ortodont Brasov cat mai bun, va va ajuta mult. Acesta va va …

Close