sâmbătă , iunie 22 2024
Breaking News
Home / Sport si Recreatie / Cursuri Yoga Brasov

Cursuri Yoga Brasov

Asane care deschid inima la cursuri yoga Brasov

Adesea, persoanele care merg la cursuri yoga Brasov, cand se intind pe covoras, cauta un sentiment de eliberare. Aceste persoane si-ar dori ca practica lor sa le ghideze printr-o perioada dificila din punct de vedere emotional sau sa le ajute sa se relaxam dintr-o zi plina de munca.

Si cand stau intinsi in savasana finala, isi doresc sa simta acea eliberare curgand prin fiecare centimetru al corpului lor. Cum ar putea sedintee de yoga Brasov practicate sa va duca la noi culmi si sa obtineti acel sentiment de multumire atunci cand se termina sedinta?

Mai ales daca este prezenta tensiunea emotionala, yoga poate ajuta la cultivarea atat a iubirii de sine, cat si a iubirii pentru ceilalti prin posturi de deschidere a pieptului care deschid chakra inimii.

Cursuri yoga Brasov: Asane care va deschid inima

Data viitoare cand va aflati la cursul de yoga sau exersati acasa, stabiliti-va intentia de a va deschide inima. Beneficiile asanelor care deschid inima le depasesc cu mult pe cele fizice.

Practicand aceste posturi, veti observa o rezistenta crescuta, o constiinta crescuta si o claritate mentala, astfel incat sa puteti invita mai multa iubire in viata dvs.

1. Adho Mukha Svanasana (Pozitia cainelui cu fata in jos)

Fiind una dintre cele mai des practicate posturi in yoga, pozitia cainelui cu fata in jos are beneficii exceptionale pentru inima si intinde spatele si coloana vertebrala. Incepeti in bharmanasana (blatul mesei), asigurandu-va ca mainile sunt in linie cu umerii.

Cursuri Yoga BrasovTineti genunchii direct sub solduri. Impingeti covorasul astfel incat sa fiti intr-o pozitie „V” cu susul in jos. Pastrati mainile si picioarele larg raspandite si apasate ferm pe covoras. Faceti cinci respiratii profunde pe burta sau o simhasana (respiratia leului) pentru o eliberare mai revigoranta.

2. Virabhadrasana (Pozitia razboinicului unu)

Una dintre cele mai comune posturi in picioare la cursuri yoga Brasov, Virabhadrasana va incurajeaza sa va confruntati cu ignoranta de sine (avidya). De asemenea, va ajuta sa va pregatiti pentru indoirile in spate care deschid inima.

Din adho mukha svanasana, aduceti piciorul drept inainte langa mana dreapta. Pivotati piciorul stang si lasati calcaiul stang pe podea cu degetele de la picioare intoarse la aproximativ 45 de grade fata de calcai. Indoiti genunchiul drept direct peste glezna dreapta si indreptati soldurile.

Ridicati bratele, cu palmele indreptate una spre cealalta si faceti o usoara indoire in spate pentru a deschide pieptul. Repetati pe partea stanga. Nu uitati sa respirati.

3. Ustrasana (Pozitia camila)

Ustrasana este o postura minunata atat pentru yoghinii noi, cat si pentru cei experimentati . Cand suntem in aceasta postura, inima noastra devine punctul cel mai inalt al corpului nostru. Inima noastra ne permite de asemenea, sa reflectam la starea noastra actuala si sa vedem viata mai pozitiv.

Cu picioarele departate la latimea soldurilor, ingenuncheati pe podea si apasati-va tibia in covoras. Odihniti-va mainile pe spatele soldurilor in timp ce ridicati incet pieptul spre cer. Tineti respiratia adanc cinci secunde, si reveniti la balasana.

4. Marjaryasana (Pozitia pisicii) / Bitilasana (Pozitia vacii)

Aceste asane simple si lente cu deschidere a inimii, pot fi incercate la cursuri yoga Brasov si ajuta la calmarea mintii si a corpului in timp ce deschid pieptul. Ele sunt adesea asociate pentru o vinyasa blanda.

Incepeti din partea de sus a mesei, stiind ca mainile trebuie sa fie in linie cu umerii si genunchii plasati sub solduri. La urmatoarea inspiratie, lasati abdomenul sa cada, creand o mica curba in coloana vertebrala.

Pe masura ce expirati, trageti abdomenul spre interior, permitand coloanei vertebrale sa se arcuiasca ca o pisica. Drishti (privirea) ar trebui sa fie catre saltea.

Cum va simtiti cand va trageti buricul spre coloana vertebrala in timp ce ridicati chakra inimii? Repetati secventa pentru cel putin cinci respiratii profunde.

About optometrist.brasov

Check Also

Wafters Ananas

Wafters Ananas

Wafters Ananas Optati pentru un Wafters Ananas. Veti vedea ca un astfel de produs este …

Close