vineri , mai 24 2024
Breaking News
Home / Servicii / Schimbare Sticla Ecran Brasov

Schimbare Sticla Ecran Brasov

Este dificila procedura de schimbare sticla ecran Brasov?

In fiecare zi exista persoane care merg intr-un service gsm pentru o schimbare sticla ecran Brasov. O astfel de interventie a specialistilor de la service poate fi incadrata in categoria de reparatii hardware smartphone. La service insa pot avea loc si diverse reparatii software.

Procedura de schimbare sticla ecran Brasov

Asadar, in fiecare zi expertii de la service se pot ocupa de procedura de schimbare sticla ecran Brasov. Aceasta reparatie hardware a smartphone-urilor este incadrata dupa cum am mentionat in categoria reparatii hardware.

Utilizatorii folosesc o folie de protectie din sticla pentru ecran cu scopul de a-i oferi ecranului protectie. O simpla cazatura a telefonului poate sparge ecranul, iar o inlocuire a acestuia poate costa mai multi sau mai putini bani, in functie de model.

Schimbare Sticla Ecran BrasovAtunci cand insa folia de protectie este aplicata, este necesara o schimbare sticla ecran Brasov in urma unui impact. Vestea buna insa este ca o astfel de folie este usor de aplicat intr-un service gsm. Dureaza doar doua – trei minute pentru ca vechea folie sa fie indepartata si inlocuita cu una noua.

In plus, este mai rentabila o schimbare a foliei de protectie pentru ecran decat o inlocuire a display-ului. O astfel de folie poate costa chiar si mai putin de 30 – 40 de lei, ceea ce reprezinta un pret super atractiv.

O inlocuire display insa poate sa coste chiar si de 10 ori mai mult in comparatie cu inlocuirea foliei. Deci, in ceea ce priveste costurile este firesc ca este mai rentabila inlocuirea foliei decat inlocuirea ecranului.

Unde se schimba folia de protectie a ecranului?

Persoanele care au nevoie de o schimbare sticla ecran Brasov pot incerca pe cont propriu sa faca acest lucru. Exista diverse magazine online de specialitate care vand folii de protectie a ecranului pentru absolut orice smartphone.

Intr-o astfel de situatie, utilizatorii trebuie doar sa se asigure ca achizitioneaza o folie de protectie ecran compatibila cu telefonul lor. Apoi, in momentul in care primesc acasa folia, se pot apuca de treaba.

Mai intai de toate trebuie sa fie indepartata folia de protectie veche, iar apoi curatat ecranul. Exista diverse solutii care pot fi aplicate pe ecran, si o laveta de mici dimensiuni pentru curatarea ecranului.

In momentul in care este curat ecranul, se poate aplica folia de protectie pentru ecran. Este insa foarte important ca inca de la inceput aceasta sa fie aplicata in mod corespunzator. In caz contrar, va patrunde aer intre folie si ecran si se vor forma bule de aer. Acest lucru inseamna ca folia nu va avea o durata de viata mare.

Pentru cei care doresc montarea pe cont propriu, exista diverse tutoriale. Aceste materiale video le pot fi un ghid perfect intr-o astfel de misiune.

Exista insa si persoane care prefera sa nu se complice. Mai exact, daca au nevoie de o schimbare sticla ecran Brasov, merg intr-un service gsm profesionist. Acolo vor fi intampinati de personalul calificat al service-ului care se va interesa de problema.

Ulterior, folia va fi schimbata in doar cateva minute iar utilizatorii isi vor putea vedea de treaba in continuare.

Indiferent ca este schimbata acasa sau la service, aceasta folie este deosebit de importanta. Din acest motiv, ar trebui ca fiecare utilizator sa se asigure ca isi echipeaza telefonul cu un asemenea accisiriu.

About optometrist.brasov

Check Also

Epilare Brasov

Epilare Brasov

Ce trebuie sa stim despre epilare Brasov laser si epilare IPL? Indepartarea parului cu laser …

Close