vineri , decembrie 9 2022
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Containere Modulare

Containere Modulare

De ce m-as orienta spre o casa din containere modulare?

Numarul caselor din containere modulare este intr-o continua crestere in Romania. Nimeni nu ar trebui sa fie surprins de acest lucru in conditiile in care aceste locuinte ofera foarte multe avantaje.

Deoarece sunt totusi relativ noi, nu multa lume are un bagaj solid de cunostinte despre aceste case. Exista si persoane care sunt curioase care ar fi motivele pentru care ar trebui sa se orienteze spre o astfel de casa.

Despre casele din containere modulare vom discuta in randurile urmatoare. Puteti afla care sunt cateva dintre motivele datorita carora merita sa alegeti o astfel de casa. Veti intelege cu usurinta de ce atat de multe persoane s-au orientat spre astfel de case si le-au achizitionat deja.

Case din containere modulare

Dupa cum spuneam, casele din containere reprezinta o tendinta in Romania in ultimii ani. De la restaurante, baruri si birouri pana la mini-apartamente mobile sau cladiri rezidentiale mari – aproape orice cladire poate fi construita din containere!

Casele din containere modulare impresioneaza prin designul modern al fatadei si prin formele geometrice elegante pe care le obtineti atunci cand stivuiti si aliniati containerele.

O casa de acest fel este visul multor oameni si nu este o coincidenta. Aceste tipuri de locuinte au numeroase avantaje, dintre care poate cel mai mare este pretul. Un container folosit are un pret redus astfel incat oricine isi poate permite sa-l cumpere.

Cu toate acestea, trebuie sa calculati si costurile suplimentare de conversie. Cu ajutorul unui arhitect, puteti avea o casuta construita din containere. Locuintele construite dintr-un un singur container sunt in mod evident, cele mai ieftine.

Desi acestea sunt destul de mici, sunt foarte usor de transportat dintr-un loc in altul. Acest lucru va ofera posibilitatea de a va schimba locul de resedinta fara a fi nevoie sa cautati un apartament nou sau o casa noua.

Desigur, exista si case din containere modulare care sunt super moderne. Desi acestea sunt destul de scumpe, sunt totusi o alternativa excelenta la casa traditionala solida care poate fi construita din caramida sau din BCA.

Cladirile din containere sunt de asemenea mai ecologice si mai durabile in comparatie cu cladirile traditionale. Cu o constructie inteligenta, dimensiunea containerului (aproximativ 12 m lungime si pana la 2,5 m latime) permite un trai confortabil si spatios pentru aproximativ 4 persoane.

De retinut

Containere ModulareSi daca este necesar, casa poate fi extinsa oricand cu containere noi. In functie de propriile idei si de banii de care dispuneti, puteti obtine o casa de lux din containere. Acestea pot fi stivuite pentru a obtine o casa din containere modulare cu etaj.

Pot fi atasate unul langa celalalt pentru a obtine o casa spatioasa pe un singur nivel. Aici totul depinde de viziunea si de banii de care dispune fiecare. Cert este faptul ca aceste case din containere pot fi usor modificate si personalizate.

Acesta este un mare avantaj al lor si unul dintre motivele pentru care se afla in topul preferintelor oamenilor. Cei care au inteles aceste avantaje, cu siguranta se gandesc mai nou sa isi schimbe locuinta.

Isi pot vinde casa din caramida sau BCA si sa cumpere o casa din containere. In acest fel pot economisi si o suma importanta de bani deoarece casele din containere sunt mai ieftine in comparatie cu casele traditionale.

Multi oameni si-au vandut deja apartamentele si cu banii primiti in schimbul lor si-au cumparat terenuri dar si case din containere. Unii inca au ramas si cu bani, iar acum duc o viata linistita in propria casa.

Exista si dezavantaje?

Cu toate acestea, casele din containere modulare au si unele dezavantaje care nu trebuie subestimate. De exemplu, aceasta include faptul ca majoritatea containerelor sunt relativ inguste si plafoanele lor sunt joase.

Cu o inaltime de aproximativ 2,5 m, toata lumea se poate simti inghesuita pe termen lung.Dar aceasta problema are o solutie. Puteti stivui pana la trei containere unul peste altul si puteti deschide tavanul in unele zone ale casei.

Elaborarea planurilor de electricitate, ventilatie, canalizare si incalzire pentru o casa de containere nu este, de asemenea, o sarcina usoara. Cu toate acestea, un arhitect cu experienta va poate ajuta sa rezolvati problema.

About optometrist.brasov

Check Also

Proiectare Studiu De Solutie Brasov

Proiectare Studiu De Solutie Brasov

Cine efectueaza o proiectare studiu de solutie Brasov? Exista persoane care doresc sa beneficieze de …

Close