vineri , mai 24 2024
Breaking News
Home / Sport si Recreatie / Echitatie Rasnov

Echitatie Rasnov

De ce este indicat sa mergi la echitatie Rasnov?

Decizia de a merge cat mai des la echitatie Rasnov poate fi cea mai buna a ta din ultimul timp. In cazul in care nu stiai, calaria (echitatia) iti poate oferi foarte multe beneficii. Alege sa iti petreci timpul liber calarind, in loc sa iti strici vederea stand cu ochii in telefon. Citeste in continuare si afla care sunt unele dintre beneficiile de care poti avea parte datorita echitatiei.

Beneficii echitatie Rasnov

Exista foarte multe beneficii ale practicarii acestui sport. Ba chiar mai mult, au fost efectuate tot felul de cercetari pentru a fi dovedite aceste beneficii.

Arderea caloriilor este unul dintre ele. Conform cercetarilor, in cadrul unei ore de calarie se pot arde pana la 600 de calorii. Practic, daca vei alege sa practici acest sport, vei arde la fel de multe calorii ca si cand ai alege ciclismul. Vei arde numarul caloriilor pe care le arde un ciclist in acelasi interval de timp.

Merita sa treci pe la echitatie Rasnov cat mai des posibil si pentru sanatatea mintala. Multi proprietari de cai au declarat ca vazand si calarind proprii cai, s-au relaxat si s-au calmat de fiecare data. Aceasta afirmatie este cat se poate de reala.

Echitatie RasnovPetrecerea timpului cu animalele creste nivelul de serotonina din creier, ceea ce va aduce o dispozitie mai buna si va poate ajuta la ameliorarea stresului si a anxietatii. In anumite tari, caii au fost folositi chiar si ca terapie pentru copiii cu autism pentru a-i ajuta sa invete sa comunice.

Calaria si a fi alaturi de cai ii pot ajuta pe copii sa construiasca o legatura emotionala cu calul, ceea ce ii ajuta sa-si imbunatateasca abilitatile sociale cu oamenii. Alte centre de terapie folosesc caii pentru a-i ajuta pe fostii soldati sa treaca peste tulburarea de stres post traumatic, de exemplu. Deci, atunci cand te simti mai bine dupa plimbare, exista un motiv foarte bun.

Echitatie Rasnov

Calaria poate fi buna si pentru intarirea musculaturii, dar mai ales pentru imbunatatirea posturii. Daca esti genul de persoana care nu are postura corecta, ar trebui sa treci pe la echitatie Rasnov. Vei observa ca dupa fiecare sedinta de calarie, vei avea o postura din ce in ce mai buna. Aceasta se va corecta, si te vei putea bucura in sfarsit de o postura corecta.

In plus, timpul petrecut pentru a calari iti poate imbunatati respiratia. Calarind, vei petrece in aer liber, ceea ce este grozav pentru plamanii tai. Calarind vei reusi sa iti reglezi si sa iti controlezi respiratia. Respiratia lenta si profunda te poate ajuta sa te simti calm si relaxat, si sa calmezi si calul.

Nu in ultimul rand, echitatia iti poate accelera reactiile. Calarind, vei invata sa reactionezi mult mai rapid cand calul va trece printre diverse obstacole sau cand va alerga foarte repede. Acesta poate fi un beneficiu foarte important si in afara timpului petrecut la echitatie. Vei reactiona mult mai rapid la situatiile cu care te vei confrunta.

Concluzie

In concluzie, merita sa mergi cat mai des posibil la echitatie Rasnov. Te vei simti mult mai bine dupa orele de calarie, atat din punct de vedere fizic dar si mental.

In plus, poti alege sa mergi sa calaresti alaturi de partenerul sau partenera ta. Iti poti lua la orele de calarie si prietenii. Vor avea si ei parte de aceleasi beneficii.

About optometrist.brasov

Check Also

Cursuri Yoga Brasov

Cursuri Yoga Brasov

Asane care deschid inima la cursuri yoga Brasov Adesea, persoanele care merg la cursuri yoga …

Close