duminică , septembrie 25 2022
Breaking News
Home / Diverse / Scoala De Soferi Brasov Cu Cutie Automata

Scoala De Soferi Brasov Cu Cutie Automata

Ce avantaje am daca aleg scoala de soferi Brasov cu cutie automata?

Cei care doresc sa se inscrie la scoala de soferi Brasov cu cutie automata, sunt curiosi de posibilele avantaje. De fapt, isi doresc sa afle daca acestea sunt mai multe decat eventualele dezavantaje.

Avantaje scoala soferi Brasov cu cutie automata

Exista un numar uimitor de avantaje pe care le poate oferi practica pe o masina care are cutie automata de viteze. Cei care fac scoala pe o astfel de masina, se bucura de mai mult confort.

Pur si simplu nu mai trebuie sa ia mana de pe volan pentru a schimba vitezele. In acest fel, vor fi mai concentrati la drum. Nici nu mai au de apasat pedala de ambreiaj. Practic, cutia automata schimba treptele de viteza in locul soferului.

Scoala De Soferi Brasov Cu Cutie AutomataCei care conduc masini cu cutie manuala, stiu ca este posibil sa le mai moara uneori motorul. Adesea apar asemenea situatii la pornirea din rampa. Uneori chiar si la pornirea de la semafor se poate intampla sa moara motorul. Din fericire, cei care fac scoala de soferi Brasov cu cutie automata nu mai au astfel de probleme. Nu le mai moare motorul in asemenea situatii.

Pentru elevii inscrisi la scoala, examenul poate fi mai putin stresant. Pentru ca sunt constienti ca nu le mai moare motorul la pornirea din rampa, sunt mai relaxati la examen.

In plus, nu exista sau nu ar trebui sa existe diferente de pret referitor la taxa de scolarizare. Mai exact, nu a trebui ca scoala de soferi cu cutie automata sa coste mai mut comparativ cu cutie manuala.

Exista si dezavantaje?

Probabil apar si curiozitatile legate de dezavantajele oferite de scoala soferi cu cutie automata. Unul dintre acestea consta in faptul ca dupa obtinerea permisului, soferii pot conduce doar masini cu cutie automata.

Acest lucru dureaza insa pana cand vor efectua si un curs pentru a conduce masini cu cutie manuala. Cursul dureaza doar 6 ore, dupa care urmeaza examenul. Dupa promovarea acestuia, se poate conduce si orice autoturism care are cutie manuala.

Acestea sunt asadar informatii importante pe care trebuie sa le cunoasteti cu totii legat de scoala de soferi cu cutie automata.

About optometrist.brasov

Check Also

Plicuri Antisoc

Plicuri Antisoc

Merita sa folosim plicuri antisoc? In momentul in care vine vorba despre plicuri antisoc, avem …

Close